Prvič letos pišem na blog. Prvič letos sem imela danes oblečene kavbojke. Prvič letos sem šla v trgovino… Ej, koliko stvari lahko počnem prvič! In če se res dobro vživim v ta “prvič”, je življenje kar naenkrat bistveno bolj zanimivo in razgibano. Skoraj vsak dan lahko počnem nekaj novega!

Eh, sem pa danes tudi prvič letos pomila po tleh, petič letos pospravila kuhinjo, trikrat že brisala otroško bruhanje… Le zakaj so določena dela, ki nočejo počakati par dni? Kot je pranje perila, kuhanje, da ne seštejem, kolikokrat sem letos že vstala ponoči, ker je kakšna od ta malih jokala, lulala, jo je bolel trebušček, je želela piti….

Novo leto sem pa tako ali tako dočakala v avtu. Ko sem se vračala od zdravnika, ker je najmanjša zbolela. In ko sva se vrnili domov, je bilo že na vrsti tisto brisanje bruhijev. Trije od petih so bruhali. Ena pa na antibiotikih. V parih urah. Na novo leto. Juhuhu. Ampak danes sem si pa prvič letos namazala trepalnice. In prvič sem se našminkala. In jutri si bom za nagrado, ker sem fajn, prvič letos kupila kakšno kremico.

In kdo bo prvi, prvič letos na temo Prvič!, napisal komentar?