Koliko vsega se je zgodilo! Pa samo nekaj dni ne sedem za računalnik!

Preživeli smo praznike. In pobarvali pirhe. In prišel je dan, ko se nese velikonočne jedi na “žegen”. Pa je zapadlo pa toliko snega, da sem skoraj obupala. A se me je spomnil prijazen sosed Tone, ki ima traktorček in prišel splužit našo cesto. Juhuhu! Sicer ni šlo čisto gladko in so avto porivali mož, pa še trije sosedje, ampak na koncu mi je uspel veliki met. No, takole je pod prtičkom izgledala naša košara, snega je bilo pa…

picture-018.jpgpicture-020.jpg

Ne znam še prav lepo pripenjati slik….

No, potem je pa naša najmlajša zbolela. Laringitis. In še traja. Dobila je Claritin, pa ne vem, če je kaj pomagalo. Zdaj ji kuham čaj, v katerem je timijan, slez, med, limona in hišo vlažimo… Drugega se pa ne spomnim.

Ti pa bolezen otrok popolnoma spremeni načrte. Že tri dni nisem bila zunaj…no, malo pretiravam, ampak vse moje namere, kako bom šla pobarvat narastek, šla morda na kakšen čaj (ja, še vedno ne pijem kave!!!), pripravila kakšno stvar za prihajajočega dojenčka….adijo! In prej ko sprijazniš s tem dejstvom, da si popolnoma nemočen, bolje je. Je pa včasih težko, priznam.

Evo, spet kašlja in joka. Grem k njej.