Kmalu bo prišel "famozni" praznik zaljubljencev… Ne bom se obregala ob to, kaj ta praznik pomeni, kako potreben je oz. komu sploh koristi (trgovcem?), ampak me bolj privlači tematika zaljubljanja samega.

Danes, v ponedeljek ob 13h začnem z razširjeno inačico oddaje Za otroke in za starše na radiu Aktual in prva tema bo ravno zaljubljanje. Pa sem prebrala nekaj člankov in še kakšno knjigo na to temo in bila pravzaprav precej presenečena. Vedno sem namreč mislila, da imamo pri izbiri, v koga se zaljubiti, vsaj MALO prstov zraven tudi s svojo pametjo. Pa nimamo. Vse se namreč odvija na nezavednem. Naša podzavest nas usmeri"v tarčo" in prav malo možnosti imamo, da z razumom vplivamo na potek nadaljevanja zgodbe. Če nimamo dovolj razvitega samozavedanja, seveda. Uf. Komaj čakam, da temo razvijeva s terapevtko Vesno Janežič, ki bo moja gostja. Napišem kaj več o tem po oddaji!

Sicer pa bom jutri znova gostja v Piramidi. Ne vem, če lahko izdam kakšno temo, ena bo tudi o samskih ženskah pri tridesetih. Seveda o tistih, ki so namenoma samske. Aja, če bi kdo rad prišel v studio Piramide v živo, na tribuno, naj mi sporoči!

Takole, en prijeten teden želim vsem. Spet bo zelo deloven!