No, danes sem po sto letih sklenila, da grem malo pobrskat po starševskih forumih. Sploh ne vem zakaj, ker nisem pravzaprav ničesar iskala. Ampak kot bi me ena nevidna roka peljala in evo me-pristanem na MONovem starševskem čveku. In glej, glej, najdem temo s svojim imenom!!! No, pa poglejmo, si mislim. In grem malo brat komentarje o sebi.

Pravzaprav imam eno veliko srečo. Ali pa sem se pač že tako utrdila. Namreč, ko berem stvari o sebi se mi zdi, da v resnici sploh ne gre zame. Da sem jaz tista Saša, navadna, ki doma sama čisti stranišče, kuha, se igra z otroci, skratka je čisto nič posebna mama in žena in vse kar spada zraven. Ko pa berem o “sebi”, tisi Saši iz medijev, se (jo) dojemam kot neko osebo pač, ki mi je sicer precej podobna, ampak to nisem jaz… Čeprav…. Priznam-kadar nekdo omenja moža in otroke, moja utjenost pogrne na celi črti. Tam sem ranljiva. Ampak, saj je to normalno, kaj?!

No, da ne delam predolgega uvoda. Kaj ljudi NAJBOLJ zanima? Seveda, enako kot tudi mene. Namreč, kako mislim preživljat pet otrok? Kaj jim mislim nudit (materialnega) v življenju? Se bodo čutili zapostavljene, ker pač nimam dovolj časa, da se posvetim vsakemu vsa? Pojma nimam. Zaupam in upam, da bomo za hrano vedno imeli…. Verjamem, da si bodo z dobro čustveno podlago znali in zmogli ustvarit podlago za življenje. In da nas bo ta naš skupinski duh “držal pokonci” vsak trenutek, predvsem pa bratsko-sestrska povezanost.

Prej, ko sem uspavala Polono, sem imela v glavi že popoln načrt tega pisanja. Zdaj mi je pa nekam izpuhtel in pravzaprav si predolga sploh ne želim biti. Sem pa ta hip izjemno srečna, zadovoljna in notranje nahranjena. Namreč-toliko lepih, spodbudnih, pohvalnih in pozitivnih besed že dolgo nisem bila deležna! Zato hvala vsem zanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhuhu, blagor se meni! Ker me berejo in poznajo pogumne, močne, vendar ženstvene mame, žene, dekleta! Hvala vam!!

Aja, danes sem dobila en luškan mail. ga bom poskusila pripet. Za samozavest. Zjutraj smo namreč vse približno enake…. he he

camerondiaz.jpg jeniferlopez21.jpg